BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, December 13, 2010

Apa ni?




Ini sekolah saya.

Ini merupakan kali pertama saya memberikan komen kepada manusia lain. Baru saya tahu apa perasaan orang yang dihina oleh seseorang yang tidak diketahui asal-usulnya. Kalau ikutkan perasaan, memanglah tidak dapat ditahan dengan senang-senang. Sesungguhnya dia telah menyakitkan hati ramai orang.

Nak dijadikan cerita, nama STAR merupakan post yang mula-mula diterbitkan. Serius saya memang sensitif. Ada ke patut dia post cerita pasal sekolah orang kat blog dia. Memang dasr takda keje lah tu. Dia kata STAR ni buruk walaupun dekat bandar. Haha. Dia tak pernah masuk pun sebenarnya. Tahu mengata aje. Dia cabar STAR dapat SBT dalam masa terdekat. I hope that SHE will be pleasure with our achievement for this year. Kalau dia baca, saya harap dia dapat tahu saya tak merokok untuk katakan 'rokok? xyah ckp ahh! bapak ramai! if you have any friends there, ask them..."kau rokok x?"....sekolah ke mcm ni?'. And yet, dia kurang pandai dalam mengeja 'premier'. Saya harap dia dapat belajar bahasa semula kerana bukan salah cikgu mengajar, tapi salah dia menerimanya.

Sabar aje. Harap-harap dia berubah. Salam.

2 respon:

Uthman AG said...

mmg skt hati baca post tu.
dy tu tak igt dosa kot kutok2 org.
saba je la.

trulyidea said...

sabar itu penting